Rembrandtzaal


kruik.png
 

De zaal is voor verschillende doeleinden te gebruiken, van 30 tot 100 personen. Of het nou gaat om een verjaardag, afstudeerborrel, bruiloft, promotiediner, vriendengroep, een sportwedstrijd kijken etc, alles is mogelijk. Sinds 1 januari 2018 zijn we ook een officiële trouwlocatie!

Ze is voorzien van moderne techniek in een klassiek jasje. Er hangen schermen voor presentaties, u kunt uw laptop aansluiten op ons systeem, muziek over de boxen, in overleg komen we er altijd uit.

Zaalhuur?!

Daar doen we niet aan, we hebben wel een kleine omzetgarantie.

Geïnteresseerd

Neem dan contact met ons op zodat we een passende vrijblijvende offerte voor u kunnen maken. U kunt natuurlijk ook altijd even langslopen en een kijkje nemen, we zijn elke dag geopend. We zijn ook te vinden via: zaalverhuur.


Afstudeerborrel

Ga je binnenkort afstuderen en zoek je nog een passende ruimte voor je feest? We gebruiken onze Rembrandtzaal voor gezelschappen vanaf 30 tot 100 personen. Er is geen zaalhuur, wel een kleine garantieomzet. We kunnen allerlei hapjes serveren, van bitterballen, blokjes kaas en schijfjes worst tot oesters met sjalotjes en balsamico. In overleg is alles mogelijk.

Bedrijfsborrel of bedrijfsfeest

Organiseer je binnenkort een bedrijfsborrel of bedrijfsfeest en zoek je nog een passende ruimte voor je feest? We gebruiken onze Rembrandtzaal voor gezelschappen vanaf 30 tot 100 personen. Er is geen zaalhuur, wel een kleine garantieomzet. We kunnen allerlei hapjes serveren, van bitterballen, blokjes kaas en schijfjes worst tot oesters met sjalotjes en balsamico. Een lopen buffet tot 80 personen of een 3-gangen menu tot 40 personen. In overleg is alles mogelijk.


Verjaardagsfeest

Ben je binnenkort jarig en zoek je nog een passende ruimte voor je feest? We gebruiken onze Rembrandtzaal voor gezelschappen vanaf 30 tot 100 personen. Er is geen zaalhuur, wel een kleine garantieomzet. We kunnen allerlei hapjes serveren, van bitterballen, blokjes kaas en schijfjes worst tot oesters met sjalotjes en balsamico. In overleg is alles mogelijk.

Lezing

Zoekt u nog een geschikte ruimte voor een lezing? Onze Rembrandtzaal is van alle gemakken voorzien, 2 schermen voor presentaties, microfoon, Flip-over, de mogelijkheid voor lunch en/of diner, in overleg is alles mogelijk. Onze Rembrandtzaal in 'bioscoop opstelling' biedt ruimte voor maximaal 50 comfortabele leren stoelen.


Surpriseparty

Wil je binnenkort een Surprise Party organiseren en zoek je nog een geschikte locatie? Onze zaal is afgeschermd van het cafe gedeelte. Wanneer je het cafe binnenkomt heb je dus ook geen idee dat er een feest in de Rembrandtzaal is. Neem contact op voor meer informatie.

Vergadering

Zoekt u nog een geschikte ruimte voor een vergadering? Onze Rembrandtzaal is van alle gemakken voorzien, 2 schermen voor presentaties, microfoon, Flip-over, de mogelijkheid voor lunch en/of diner, in overleg is alles mogelijk.


Bruiloft

Wij zijn vanaf 1 januari 2018 ook een officiële trouwlocatie! Heeft u interesse om in onze Rembrandtzaal te trouwen? En of de trouwpartij te geven? Neem contact op voor meer informatie.

Proeverij

Wilt u een gin-, jenever-, wijn-, of bierproeverij doen? U bent bij ons aan het juiste adres! In de zaal kunnen we bijna elke proeverij voor u organiseren.

 

 
rembrandt.jpg